LA VIE & RO

Food was my first love...

ROAN & FOOD

Ik hou ontzettend van eten. Elke keuken, elk gerecht. Zelf ben ik geen ster in koken, maar ik ben het langzaam aan het leren. Ik heb namelijk helaas het kookgen niet van m’n moeder meegekregen (zij zet in een handomdraai de lekkerste Indonesische rijsttafel neer). Gelukkig leer ik het met babysteps van la mama (en uit de 29048032 kookboeken die ik heb). Tot ik mezelf kan kwalificeren voor Masterchef (ik gok nooit), blijf ik lekker uiteten gaan. Veel! Ook gewoon omdat ik het ontzettend leuk vind. Graag deel ik dan ook m’n lievelings restaurants, borrelhotspots & ontbijt en lunch places to be ♡

RECIPE OF THE WEEK

STAR JOURNAL **

Porridge with a touch of peanut

ALL TIME FAVOURITES

Lievelings op een rijtje

COFFEELICIOUS

Rotterdam

Roze koffie, heerlijke taart, best pancakes in town, perfect eggs: you wish, they got it!

Let's talk about sweets baby,

J'adore la tarte, I love pie, me encanta la tarte, saya suka pai (indonesisch), oftewel: ik hou van taart. Gebakken,, ijstaart, layerakes & petit-fours: I want it all & I want it now. Maar waar haal ik m'n lievelings

Food, 13 november 2019

FG FOOD LABS

The big 24, niks bigs aan, maar het moest wel big gevierd worden. En waar kan dat beter dan bij FG! Een paar maanden geleden waren we bij FG Restaurant & I loved it. Ik kon dan ook niet wachten om FG Food Labs uit te proberen. So the birthday was een goede gelegenheid.

Food, 1 oktober 2019

PORRIDGE 3X

Ik heb liever een doosje Magnums, een doosje ja, maar als je op je calorieën wilt letten lijkt me dat niet heel verstandig. Toch hou ik van zoet, zoeter, zoetst en ben daarom altijd op zoek naar een goed alternatief.

Food, 2 oktober 2019

PARIS IN DE PIJP ♡

The succesful three achter het restaurant Breda en Guts & Glory hebben een ander pareltje erbij namelijk, Brasserie Maris Piper. Het is gelegen in de Pijp, maar toch heb je het gevoel dat je je in Parijs bevindt. De gevel is prachtig groen met daarop de naam in gouden letters.

Dear Diary, 9 July 2019

BANANANANANA BREAD

Easy peasy lemon squeezy.

Hi Foodie, blijf op de hoogte van de hotspots for breakfast late night snacks & everything in between..

IN ORDER TO BE

IRREPLACEABLE

ONE MOST ALWAYS BE

DIFFERENT.

- COCO CHANEL-

With love,Roan Sophia

© 2019 All rights reserved by Roan Sophia