LA VIE & RO

FITTIE OF THE MOMENT

Lisa,  Body Positivist 

''Gespierd is het nieuwe Skinny''

‘Gespierd is het nieuwe skinny’

 

Het ideale lichaam bestaat niet. Elk lichaam is mooi, maar het belangrijkste is dat jij je er goed in voelt!

 

Ik sport al mijn hele leven. Mijn ouders vonden het belangrijk dat mij broer, zus en ik op minimaal twee sporten zaten. Zo is mijn liefde voor sport begonnen. Op het moment volg ik ook de opleiding Sport, Management & Ondernemen en zit ik in mijn scriptie fase. Ik houd zo van sporten dat ik hier dan ook mijn baan van wil maken.

 

Ongeveer jaar geleden sportte ik zes keer per week, maar bleef ik voor mijn gevoel ‘stevig’. Ik begreep niet hoe het kwam. De sporten die ik toen deed waren voornamelijk hardlopen en dansen. Toen ben ik gaan uitzoeken wat voeding voor je lichaam kan betekenen en het blijkt echt dat voeding 85% is van je resultaat. Op het moment sport ik 13 uur per week dit is bijna evenveel als ik al deed maar let ik goed op mijn voeding. Ik zorg ervoor dat ik een gebalanceerd schema voor mijzelf maak elke dag, zodat mijn macro’s kloppen. De sporten die ik nu doe zijn nog steeds dansen en hardlopen, maar daar heb ik fitness aan toegevoegd. Ik ben ontzettend gedisciplineerd want ik wil het beste uit mijn lichaam halen. Voor mij persoonlijk is mijn perfecte lichaam zoals ik op het moment ben. Ik vind het mooi dat mijn spieren goed zichtbaar zijn. Ik ben mager geweest en wat voller en in dit lichaam voel ik mij toch echt het beste.

 

Ik heb zoveel vragen gekregen over hoe ik dit heb bereikt waardoor ik mijn fitness video’s en voeding deel op Instagram (@lisakrijgsman). Op het moment ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijf op het gebied van sport en voeding begeleiding. Zoals ik al eerder heb benoemd, vind ik heel veel soorten lichamen mooi, zolang de persoon zijn/haar lichaam super mooi vind en zich daar ook goed in voelt. Maar als jij je niet goed voelt in jouw lichaam dan is het super zonde en dan wil ik jou daarbij helpen!

 

Ik vind sporten zo leuk, omdat ik een mega druk persoon ben en mij heerlijk kan uitleven in het sporten. Ik voel mij ook ontzettend gelukkig als ik kan sporten. Het fijne aan sporten is, is dat je steeds beter wordt en meer resultaat gaat zien en dat werkt toch verslavend!

Het belangrijkste van alles is dat je van jezelf houd, gelooft in jezelf maar vooral dat jij je fijn voelt in het lichaam die jij hebt. Laat nooit iemand je vertellen welke maat je het beste staat.

Editors note: Definitely goalssss! Check Lisa haar Instagram voor meer tips & tricks over food & workouts!

MORE

healthy recipe of the week

1.

An apple a day keeps the doctor away

2.

3.

Quilty pleasure

Food Talk

4.

IN ORDER TO BE

IRREPLACEABLE

ONE MOST ALWAYS BE

DIFFERENT.

- COCO CHANEL-

With love,Roan Sophia

© 2019 All rights reserved by Roan Sophia