LA VIE & RO

OCTOBER'S BEAUTY

Sidney ♡♡♡

Mijn naam is Sidney, op mijn Instagram pagina geef ik een kijkje in mijn kledingkast, dit laat ik zien door middel van leuke kiekjes op fijne plekjes. Ik heb volgens mijzelf, en zeker ook volgens anderen, best een aparte kledingstijl. Het liefst draag ik iedere dag maxi-jurken en printjes op printjes. Een paar opvallende gouden sieraden erbij en dan ben ik zelf helemaal tevreden. 

Mijn interesse voor mode is al als jong meisje ontstaan. Mijn Barbies & Bratz werden elke dag na schooltijd in de leukste kleding gehezen en ja, ook de haren werden geknipt 🙈. Ook deed ik modeshows met de kleding van mijn oma. Hoge hakken er onder (veel te groot natuurlijk) en het liefst moest dan iedereen kijken. 

Naast mijn interesse voor mode heb ik ook een grote liefde voor interieur. Elke week verander ik wel iets in mijn huis. De tafel wordt gedraaid of mijn kussentjes veranderen van kleur. Hierin neem ik mijn volgers op Instagram ook mee. Vaak krijg ik dan meerdere keren de vraag waar iets vandaan komt. Mijn grootste geheim is de kringloop. Voor 10 euro heb je al een leuke tafel of spiegel. Een likje verf er over en klaar is Kees. Als ik dan weer eens bezig ben in mijn sloeber outfit mét knot op het hoofd luister ik het allerliefst naar Elvis en Gabrielle. Ook Fleetwood Mac met Everywhere staat op mijn happy feelings lijstje. 

Het leukste aan Instagram vind ik om mijn volgers mee te nemen in mijn creativiteit en te laten zien dat het leuk is om anders te zijn dan anderen. Dit is iets wat ik vroeger nooit durfde maar nu gelukkig wel! 

Editors note: totally in love with your unique style ♡, definitely the coolest girl in town!

Wil je meer  van Sidney's style zien (what I can imagine!) check dan haar insta. 

Lots of love

IN ORDER TO BE

IRREPLACEABLE

ONE MOST ALWAYS BE

DIFFERENT.

- COCO CHANEL-

With love,Roan Sophia

© 2019 All rights reserved by Roan Sophia