LA VIE & RO

Mirror, Mirror on the wall.. 

''Een kloddertje roze hier...''

To be honest: ik draag bijna nooit make-up, hooguit mascara, omdat ik 's ochtends liever nog eventjes in bed blijf liggen en ik bang ben de deur uit te lopen als oranje pancake met oorlogsstrepen (te dik aangezette wenkies). Maar toch ben ik benieuwd hoe je perfecte wenkies wél zet, je de pancakelook vermijd & hoe je toch naturel kunt blijven.

Follow my beauty journey & learn from my mistakes. 

Bisous, Roan Sophia

BEAUTY OF THE MONTH

Every girl is beautiful in their own way.

I'm a strong believer that girls

should support girls & bloom next

to each other. 

Real girls fix eachothers crowns!

So here I want to show beauty

in all their ways with their own beautiful story behind it ♡

October:

SIDNEY, THE DAREDEVIL

''Het leukste aan Instagram vind ik om mijn volgers mee te nemen in mijn creativiteit en te laten zien dat het leuk is om anders te zijn dan anderen. Dit is iets wat ik vroeger nooit durfde maar nu gelukkig wel! ''

THINGS I LOVE

Beauty, 29 april 2019

FOUNDATION FIRSTTIMERS

As I told you draag ik bijna nooit make-up. Toen ik dan ook een Youtubefilmpje bekeek over hoe je een fabulouslook creëert, viel ik bijna van m’n stoel. Stap 1 is 27 concealers, gevolgd door stap 2 namelijk, 8 soorten foundation, met daarover een poedertje om alles weer gelijk te krijgen en dan als je denkt dat je er bent: NEE.

Beauty, 1 oktober 2019

CREATE YOUR OWN SHAMPOO

Heaven is a place on earth. En wel in een aantal Rituals winkels. Daar kun je namelijk vanaf nu je eigen shampoo samenstellen. SAY WHAT?! Ja echt. Of je nu meer glans wilt, meer volume, je kleur wil beschermen of je prachtige krullen wil laten stralen; het kan allemaal. Als final touch kun je een bijpassende conditioner creeëren die ook perfect past bij jouw haar.

IN ORDER TO BE

IRREPLACEABLE

ONE MOST ALWAYS BE

DIFFERENT.

- COCO CHANEL-

With love,Roan Sophia

© 2019 All rights reserved by Roan Sophia